Rūre (Sia Magnum Social & Medical Care)

Rūre (Sia Magnum Social & Medical Care) ir uzņēmums, kas nodarbojas gan ar veselības aprūpes pakalpojumiem, gan ar sociālās aprūpes pakalpojumiem. 

Šobrīd kolektīvā meklējam jaunus kolēģus - sociālos darbiniekus, kas būtu daļa no Rūres mājas paliatīvas aprūpes komandas Rīgā un pierīgā. 

Sociālo darbinieku funkcija būtu nodrošināt vizītes pie klientiem un viņu piederīgajiem mājās (pirmreizējās vizītes klienta stāvokļa izvērtēšanai un aprūpes plāna izstrādei), veikt atkārtotas vizītes (nepieciešamības gadījumā), kā arī nodrošināt telefonkonsultācijas pacienta ģimenes locekļiem. 

Kolektīvs Rūres mājas paliatīvās aprūpes komandā ir plašs un bagāts ar dažāda līmeņa speciālistiem, sākot no aprūpētājiem un sanitāriem, beidzot ar ārstiem, ārsta palīgiem, medicīnas māsām, soc. darbiniekiem, psihologiem, kapelāniem u.c. kolēģiem, kas nekad neatteiks palīdzību vai padomu. 

Sīkākai informācijai var sazināties epastā uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. vai pa tel. nr. ar galveno koordinatoru Jolantu Vondu - tel. nr. 25408005.